2015. március 29., vasárnap

Lisztmentes piskóta tekercs


Lisztmentes piskóta hozzávalói

  • 6 tojás
  • 6 evőkanál természetes édesítőszer (stevia, nyírfacukor )
  • 2 evőkanál kakaópor (cukormentes)
  • 1 csipet só
A tojásokat ketté választjuk, a tojás sárgájához hozzá adjuk az édesítőszert és habverővel habosra keverjük, hozzá adagoljuk a kakaóport és alaposan elkeverjük. A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, majd bele forgatjuk a masszába. Ezután a lisztmentes piskóta keveréket egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, 160 fokon 15-20 percig sütjük. Még melegen tekerd fel egy konyharuhára, és miután kihűlt töltsd meg.

Lisztmentes piskóta töltelék

Készíthetsz cukormentes csoki pudingot, vagy vaníliás gyümölcsös pudingot. Megtöltheted cukormentes túrókrémmel is, vagy egyszerűen kend meg cukormentes eper lekvárral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése